Напередодні чемпіонату світу з футболу, який пройде в ПАР з 11 червня по 11 липня, компанія Белтімпорт спільно з компанією Tsubaki - провідним виробником приводних ланцюгів і офіційним спонсором турніру - дають можливість зануритись в світ великого футболу.

Кожному покупцю ланцюгів та солідним покупцям іншої продукції від компанії Белтімпорт буде вручено календар ігор ЧС-2010 у настінному чи кишеньковому виконанні, а першим покупцям ланцюгів GT4Winner – м’ячі з символікою чемпіонату.
Крім того, у Вас є можливість виграти LCD телевізор та інші цінні призи за правильний прогноз результатів ЧС-2010. Взяти участь можна, натиснувши на банер Tsubaki  World Cup 2010 на сайті www.tsubaki.eu.  Учасники повинні ознайомитися з правилами турніру і прийняти їх. Потім вибрати із кожної групи команди, які, на Вашу думку, займуть 1 та 2 місця, далі - переможців 1/8 фіналу і т.д. На останній сторінці потрібно залишити інформацію про себе (ім’я, назву компанії, чи була покупка продукції Tsubaki, у якого дистриб’ютора і т. д.). Можливість зробити прогноз закінчується з початком першого матчу: 11 червня 2010 р. о 16.00 (GMT +1).
Бажаємо удачі Вам і Вашій улюбленій команді.