Для розуміння тенденцій розвитку скляної галузі наші менеджери по роботі з ключовими клієнтами відвідали найбільшу в Європі виставку - Glasstec-2018. На даній ювілейній виставці, яка проходить один раз на 2 роки в Дюссельдорфі (Німеччина), були представлені технології, обладнання та запасні частини для виробництва скла та скляних виробів. 1 280 учасників з 50 країн продемонстрували свої продукти в дев'яти залах.

  Було цікаво поспілкуватися з виробниками обладнання Zechetti, Zippe, Horn, Emhart, EME, Pennekamp, ​​Antonini, яке ми зустрічаємо на виробництвах наших клієнтів. Перераховані вище виробники застосовують в своєму обладнанні мотор-редуктори Bonfiglioli, ланцюги Pennine, сітки Pietro Bonaiti, спеціальні стрічки і паси з покриттям Megadyne, вакуумні компоненти Schmalz і ряд інших продуктів, які представлені в нашому портфелі. Багато з цих торгових марок були представлені на Glasstec окремими виставковими стендами і демонстрували власні інноваційні розробки.

  Знаючи і розуміючи бізнес-процеси наших клієнтів, їх очікування і проблеми, а також бачачи світові тренди в скляній промисловості, співпрацюючи з кращими постачальниками, ми маємо можливість пропонувати найефективніші рішення.

  Можна сказати, скло завжди буде надихати людину, де б воно не використовувалося. Галузь вже досягла високого рівня точності і якості виробництва. А Белтімпорт готовий запропонувати інноваційні комплектуючі для скляної промисловості.