З 21 по 23 вересня 2016 року в Берліні відбулася щорічна конференція Європейської Асоціації виробників і дистриб'юторів приводних елементів (EPTDA). Вперше в історії незалежної України вітчизняна компанія взяла участь в цьому авторитетному Форумі - влітку 2016 року «Белтімпорт» став повноправним членом сім'ї EPTDA! Ця подія стала офіційним визнанням багаторічних зусиль компанії по вдосконаленню процесів, отримання знань і навиків співробітниками, впровадження кращих світових досягнень в український бізнес. На конференції компанію «Белтімпорт» представляли Генеральний директор Олексій Бєсєдін та Керівник відділу закупівель і ЗЕД Алла Поштова.

  EPTDA - це, перш за все, комунікаційний майданчик, де «законодавці мод» в області виробництва приводних елементів можуть обмінятися ідеями з найсильнішими технічними дистриб'юторами. Незаперечною перевагою формату EPTDA, є те, що на цьому заході мають можливість спілкуватися саме топ-менеджери, керівники, власники компаній, коли рішення можуть прийматися швидко, а рукостискання в кінці може замінити контракт. А спільна участь і спілкування під час вечерь або інших заходів EPTDA дозволяє досягти взаєморозуміння в стосунках.

  За час конференції представники «Белтімпорт» не тільки провели більше 20 зустрічей на вищому рівні з провідними виробниками та дистриб'юторами Європи, але і в неофіційній обстановці поспілкувалися з лідерами думок. Наша компанія повернулася з Берліна з новими знайомствами, новими ідеями і новим статусом. Поза сумнівами, за ці кілька днів ми стали сильнішими і це великий крок вперед на нашому шляху безперервного розвитку. Впевнені, що прямий доступ до досвіду і знань лідерів європейського ринку допоможе нам створити безліч переваг для наших клієнтів вже в самому найближчому майбутньому!