Перебуваючи у постійному пошуку нових шляхів вдосконалення та інноваційного розвитку нашої компанії, ми відвідали наймасштабнішу у світі виставку техніки й обладнання для будівництва і гірничої промисловості - BAUMA 2019, яка проводиться у Німеччині раз в три роки та вважається найпрестижнішою у своїй галузі.

  Наші співробітники були неймовірно вражені гігантською, за весь час існування BAUMA, площею виставки - 614 000 кв.м, де близько 3700 експонентів презентували свої продуктові новації та технології, а кількість відвідувачів досягла 600 000 чоловік майже з усіх країн світу, що також стало рекордом для організаторів.

  «Для нас цей захід є не просто цікавим, а й дуже корисним, адже ми зустрілися з деякими нашими провідними партнерами (Siban, Bonfiglioli, Rexnord, Flexco, ...), які презентували нам свої новинки - продукти з дійсно дивовижними характеристиками та надсучасні рішення для гірничої та металургійної промисловостей. Розглянули представлену продукцію загальновідомих міжнародних брендів та ОЕМ, відвідали стенди деяких виробників транспортерних стрічок, роликів, матеріалів для футерування, клейових композицій, очищувачів, гідродвигунів тощо. Приємно вразила кількість компаній-постачальників гірського та металургійного обладнання, які використовують у своїх продуктах черв'ячні редуктори Bonfiglioli! Загалом, BAUMA - це джерело неперевершених вражень та натхнення для подальшої роботи!» - поділилися враженнями працівники Beltimport, які відвідали виставку.

  Також ми хотіли б висловити щиру подяку керівництву компанії Flexco за гостинний прийом та організацію дозвілля наших співробітників. Цікаві екскурсії історичними місцями, дегустація пива у приватній пивоварні Старкенбергера, прогулянки центральними вулицями Мюнхена, коротка мандрівка до Інсбрука - мальовничого гірського міста в Австрії зробили відрядження наших співробітників надзвичайно приємним.​