Делегація компанії Beltimport відвідала одну з найбільших у світі промислових виставок - Hannover Messe, що проходила з 1 по 5 квітня в м. Ганновер (Німеччина). Це глобальний форум винаходів та інновацій, простір для встановлення міжнародних контактів, залучення інвестицій і розширення ринку збуту. Головну ідею виставки закладено в офіційному слогані - «Це місце, де народжується індустрія завтрашнього дня».

  Цього разу Beltimport в Ганновері представляла команда з 5 висококваліфікованих фахівців, що відповідають за різні напрямки бізнес-процесів у компанії. Було проведено дуже багато зустрічей і переговорів - із одними партнерами підводили підсумки та будували плани, з іншими - шукали нові можливості для співпраці, спілкувалися також із сусідами по ринку, оцінювали переваги над конкурентними брендами. Водночас ми збирали інформацію, оцінювали найсвіжіші новинки, тенденції та ноу-хау кращих світових виробників, шукали додаткові шляхи розвитку.

  На сьогодні Beltimport, задаючи високі стандарти професійного підходу й обслуговування клієнтів, ставить додаткові вимоги і до своїх міжнародних партнерів-постачальників. Тому найвища якість продукції, хоч і необхідна умова, але вже недостатня. Український ринок чутливий до цін, термінів постачання та комунікацій. І ми обов’язково мусимо враховувати такі критерії при виборі постачальників.

  Hannover Messe вже довгі роки залишається найкращим місцем у Європи для вирішення подібних завдань із налагодження та зміцнення відносин між виробниками та дистриб'юторськими компаніями. Цей рік не став винятком. До речі, це вже 11-а виставка Hannover Messe, яку відвідав топ-менеджмент Beltimport. У підсумку, можна з упевненістю сказати, що в 2019 році завдання, поставлені перед нами на цьому форумі, ми виконали.