Виробник прецизійних і промислових муфт, компанія R+W Antriebselemente GmbH, раз в 4 роки проводить зустріч зі своїми дистриб'юторами з усього світу. В ході заходу партнери дізнаються не тільки про успіхи компанії, плани розвитку, новинки продукції, але і діляться своїми успішними проектами та досвідом. Гостей зустрічі, в тому числі і представників компанії Белтімпорт - керівника Київського відділу продажів Віталія Селещука та керівника відділу ЗЕД Аллу Поштову, гостинно приймали в мальовничому куточку Німеччини – місті Ніденберг.

  Результати останніх двох років показали значне зростання компанії R+W. Асортимент продукції було розширено і зараз включає прецизійні і промислові муфти, обмежувачі моменту до 24 MNm, дискові муфти для сервоприводів SLC (новинка), а також спеціальні рішення для безлічі застосувань в різних галузях промисловості. В планах - будівництво нового виробничого адміністративно-логістичного комплексу, який дозволить швидше і ефективніше виконувати замовлення клієнтів. Гордістю компанії R+W є виробництво найбільшої запобіжної муфти в світі, діаметр якої 4 метри, а момент до 20 MNm. В рамках воркшопів учасники також обговорили складності, з якими стикаються компанії в умовах промислової революції 4.0 і впровадження цифрових технологій. Були прийняті рішення, які допоможуть R+W та їхнім партнерам задовольняти потреби клієнтів в світі технологій, що стрімко розвиваються.

  Родзинкою зустрічі дистриб'юторів став виступ Джоуї Келлі - музиканта, філантропа і спортсмена-любителя з неймовірними досягненнями (50 марафонів, 8 завершених дистанцій "iron man" за два роки, експедиція на Південний полюс, 900-кілометровий перехід по Німеччині без грошей та їжі в стилі «боротьба за виживання» і ін.), а також чемпіонат з настільного футболу, де Україна була однією з кращих!