На початку липня 2013 року в баварському містечку Клінгенберг відбулася зустріч керівництва компанії «Белтімпорт» та керівництва відомого німецького виробника муфт R+W. Нам було детально показано виробництво муфт і обмежувачів моменту, презентовані новинки від R+W, а також сторони обговорювали перспективи можливого співробітництва. Виявилося, що Белтімпорт і R+W мають багато спільного: прагнення надати клієнтам найвищу якість і відмінний сервіс, розуміння проблем і тенденцій ринку, бажання максимально повно задовольняти індивідуальні потреби клієнтів.

З побаченого на заводі R+W, поділитися хотілося б наступним:

  • Всі деталі муфт і обмежувачів моментів виробляються тільки в Європі!!! Ніяких «ігор» з поставками комплектуючих з Азії!
  • Всі муфти і обмежувачі моменту на фінальному етапі збираються тільки вручну! Це в повному розумінні слова можна назвати hand made продуктами! Це можна порівняти з шоколадом, зробленим вручну. Тому, це не тільки муфти ... За ті самі гроші Ви отримуєте витвори мистецтва, які зберігають тепло людських рук.
  • Кожен виріб (без винятків) проходить фінальний контроль якості!
  • Найвища прецизійність (точність) кожного елемента продукції R+W.
  • Переважна більшість муфт може бути вироблена з нестандартними розмірами без мінімальних обмежень по кількості!
  • Найшвидша у світі доставка! Можливість виробництва муфти за 24 години!

Зрештою, R+W і Белтімпорт досягли домовленостей про співробітництво і був підписаний сертифікат про авторизовану дистрибуцію нашою компанією в Україні муфт і обмежувачів моментів R+W. Впевнені, український ринок гідно оцінить якість R+W, яка вже давно відома в багатьох країнах світу.

А для Вас, дорогі партнери, Белтімпорт організовує складування популярних типів муфт R+W в Україні. Познайомитися з каталогами R+W Ви можете тут.