Традиційно на початку кожного року прапор «Белтімпорт» подорожує разом з українсько-російською аматорською командою «International Crazy Team» різноманітними важко досяжними місцями нашої планети. Раніше наш прапор вже відвідав саму високу вершину Африки – Кіліманджаро (Танзанія) та плато Рорайма ( Венесуела). В 2006, в межах еквадорсько-перуанської подорожі, команда ICT по тропі Інків, в результаті чотирьохденного сходження, подолавши перевал Мертвої Жінки (4215 метрів), досягла таємничого загубленого міста Мачу-Пікчу.

Воно знаходиться в Перуанських Андах, та було знайдено американським археологом Хайрамом Бингемом у 1911 році. Справжнє ім’я Мачу-Пікчу, як і багато іншого в історії цього міста, й досі залишається вкритим мороком невідомого. Мачу-Пікчу було прекрасним містом з культовими будівлями та палацами, садами та земляними терасами, зрошувальними каналами, колодязями та купальнями. Іспанські загарбники так і не дізналися про Мачу-Пікчу та не дісталися сюди. Проте, мешканці раптово лишили город за незрозумілими причинами. Припускають, що город виник в середині ХV сторіччя та був насамперед місцем релігійного культу. Ніде в іншому місці немає нічого схожого з цією спорудою. Краса цього міста, що знаходиться у труднодоступній сідловині, справді зачаровує.

Взагалі у подорожі ICT 2006 було багато цікавого. Це і незабутній дайвінг на Галапагоських островах, де довелось побачити різноманітних акул, черепах, скатів, морських левів та багато інших представників екваторіальної фауни в природних місцях їх існування.

Та, звісно, великі враження від амазонських джунглів: індіанці з племені Бора, острів мавп, участь в церемонії з місцевими шаманами, знайомство з досить небезпечною флорою та фауною.

Ну и, конечно, огромные впечатления от амазонских джунглей: индейцы племени Бора, остров обезьян, участие в церемониях с местными шаманами, знакомство с отнюдь не безобидной флорой и фауной.

В світі ще так багато цікавого, нерозгаданого та дивовижного. Свої відчуття на шляху до самовдосконалення ми намагаємось додати до нашої роботи. Більшість задач, з якими ми стикаємось мають декілька шляхів вирішення. І ми з Вами завжди маємо вибір. Обрати найефективніше рішення – це основна мета. І це – частина нашого бізнесу. Сподіваємось, що знайомство з іншими куточками Землі допомагає нам поглянути на світ по-іншому. Адже іноді, щоб знайти вірне рішення, необхідно просто подивитись на речі під іншим кутом.