Своє 22-річчя Белтімпорт зустрічав в затишному місці на березі Дніпра, насолоджуючись красою природи і чистим повітрям. На свято зібралися співробітники всіх відділень компанії. Все необхідне для приємного проведення часу було в наявності - дружній колектив, веселі і зіркові ведучі з команди «Замок Любарта», частування, басейн, гумор, конкурси та призи, а також багато сюрпризів.

  Насичена програма дня, що почалася під пекучим сонцем, тривала до пізньої ночі. Це свято сім'ї Белтімпорт у нас буде довго асоціюватися з винахідливістю, навичками підводного плавання, вершницями, імпровізацією, танцювальним батлом і навіть чорним (але добрим) гумором. Таке неформальне спілкування дозволяє побачити своїх колег з іншого боку, оцінити приховані таланти і насолодитися товариством одне одного поза планами, дед-лайнами та іншими бізнес-процесами. smile

  Крім того, іноді варто на мить озирнутися і оцінити, що ж зроблено за ці 22 роки, зрозуміти, що зроблено немало, але ще більше потрібно зробити.

  Наш День Народження був класним і душевним, але він закінчився. І Белтімпорт повним ходом рухається вперед, до нових досягнень!