Завдяки інноваційному дизайну нові високоефективні клинові паси (ремені) Optibelt SUPER XE-POWER Pro M=S відкривають додаткові можливості для створення компактних приводів, оскільки вони здатні працювати на шківах найменших діаметрів, в діапазоні екстремальних температур і на високих швидкостях.

  Форма зубця, розроблена фахівцями компанії Optibelt, робить можливим застосування клинових шківів надзвичайно малих діаметрів, а відкриті грані створюють надзвичайну гнучкість пасу (ременя) та допуск до використання натяжних роликів. Завдяки винятковій термостійкості, пас (ремінь) Optibelt SUPER XE-POWER PRO M=S забезпечує оптимальну передачу енергії в діапазоні температур від -40°C до +120°C і має дуже плавний хід навіть на високих швидкостях. Унікальні показники потужності нових приводних пасів (ременів) досягаються за допомогою спеціальних кордових шнурів, що важко розтягуються, у поєднанні з формою зубця, оптимізованою для значних динамічних навантажень. Армований поперечними волокнами EPDM-шар забезпечує оптимальну гнучкість із підвищеною бічною стабільністю.

  Новинка має дуже довгий термін експлуатації без технічного обслуговування, що значно скорочує витрати на сервісні роботи та мінімізує простої устаткування.

  Ремені Optibelt SUPER XE-POWER PRO M=S можна використати в наборах без подальших вимірів. Вони придатні для використання в загальному та спеціальному машинобудуванні: ідеально підходять для компресорів, вентиляторів, насосів, а також - для усіх інших застосувань, де потрібно компактні приводні системи.

  Компанія Beltimport рекомендує скористатися інноваційною розробкою. Ремені вже доступні в профілях XPZ, XPA, XPB, XPC, 3VX/9NX, 5VX/15NX. Чекаємо на Вас!