"Зібратися разом – це початок.
Триматися разом – це прогрес.
Працювати разом – це успіх".

Генрі Форд

  У сучасному світі немає нічого більш постійного, ніж зміни. Успіх кожної компанії залежить від того, наскільки своєчасно вона реагує на можливості та загрози мінливого бізнес-середовища, адаптується та підлаштовується під очікування клієнтів. А от реалізація поставлених цілей залежить, у першу чергу, від людей, які можуть не тільки грамотно управляти продажами, фінансами, виробництвом, а й здатні рухатися разом до єдиної мети. Будь-який продукт можна зробити, будь-яку технологію – впровадити. Єдине, що точно не можна повторити – це людей, які забезпечать рух бізнесу вперед.

  Сила команди в кожному окремому її члені, сила кожного окремого члена в команди – головні виклики, які несе з собою грандіозний мотиваційний майстер-клас, управлінський інтенсив Кевіна Гаскелл, учасниками якого стали співробітники Beltimport.

  Кевін Гаскелл – спікер світового рівня, успішний британський бізнесмен, мільйонер, інвестор стартапів і консультант керівників компаній бізнесу різного калібру. Кевін, безумовно, неординарний, енергійний і харизматичний лідер, а також скайдайвер, підкорювач Ельбрусу, Монблану й Евересту, Південного та Північного полюсів. Це людина з потужним стратегічним мисленням, унікальним емоційним інтелектом і блискучим гумором, що допомагає аудиторії зрозуміти найскладніші речі.

  Усі ми отримали неймовірний заряд енергії та натхнення на цьому майстер-класі. Кевін Гаскелл щиро ділився своїми актуальними ідеями та цінними інсайтами, детально розбирав практичні кейси злетів і падінь міжнародних компаній, озвучив свої рецепти, як розвивати та мотивувати команду, не боятися змін, проявляти креативність й інновації, щоб поліпшити клієнтський сервіс. А головне – Кевін поділився інструментами ефективної корпоративної комунікації, що допомагають перезавантажити та надихнути команду на нові екстраординарні досягнення, стати ближче один до одного і працювати на одній хвилі.

  Ми вдячні керівництву нашої компанії за можливість відвідати видатний майстер-клас від всесвітньо відомого спікера. Такі заходи корисні, як для кожного з нас, так і для команди в цілому. Ми змогли по-новому побачити й відчути, що значить бути керівником, лідером, що надихає співробітників. Такими, як Кевін Гаскелл, не всі можуть бути, але стати краще, ніж ми є зараз – можливо для кожного.

  Усе в житті можна досягти! Перешкоди існують лише в нашій уяві.