Що означає для співробітників відділів продажу бути кращими, ніж конкуренти?

  Перш за все, продавець повинен розбиратися в нюансах бізнесу і технологічного процесу свого клієнта, розуміти усі переваги та особливості продукції, яку пропонує, і мати досвід її застосування в різних галузях та умовах.

  Саме з цією метою - зробити зі своїх продавців експертів і підтримувати цей високий рівень, Белтімпорт регулярно проводить навчання персоналу безпосередньо на заводах-виробниках продукції. Цього разу дев'ять наших співробітників відвідали Італію. У жовтні виробники конвеєрних ланцюгів ZMC і редукторів Bonfiglioli провели для нас технічні тренінги та майстер-класи, показали виробничі потужності і дослідницькі лабораторії. Наші колеги змогли поговорити про нестандартні застосування, складні умови експлуатації продукції і перейняти кращий світовий досвід інженерів провідних світових виробників. Дуже важливою для наших співробітників була можливість побачити як народжується редуктор, як народжується конвеєрний ланцюг - які матеріали, верстати та роботи при цьому використовуються, побачити весь ланцюжок технологічних операцій і багатогранний етап контролю якості.

  Колеги привезли з Італії не тільки знання, якими вони охоче діляться і використовують в повсякденній роботі, а й безліч позитивних емоцій, а також побутових веселих історій. Звичайно ж наші партнери показали не тільки свої досягнення, а й переваги італійської кухні, а керівництво Белтімпорт подбало, щоб у нашої делегації залишився час долучитися і до культурних цінностей цієї великої країни. Белтімпорт вважає, що такі інвестиції в своїх співробітників складно переоцінити. Адже досвід приходить ... з досвідом smile. І кожен раз, підвищуючи професійний рівень, ми стаємо трішки сильнішими.

  Ми дуже вдячні керівництву компаній ZMC і Bonfiglioli за підтримку, допомогу і отримані знання.

  Далі буде… )))