На початку 2019 року компанія Forbo Movement Systems представила світу свій новий продукт – модульну стрічку Prolink S15-47, яка має малий крок ланок (12,7 мм або 0,5 дюйма) та 47% відкритої поверхні. Конструкція спеціально розроблена для застосувань, де потрібне поєднання плавності ходу, безперешкодного обтікання продукту повітряним потоком і мінімальної кількості утворюваного конденсату. 

  Ці вимоги найбільш актуальні для процесів охолодження продукту або ж сушки в харчовій промисловості:

  • охолоджувальні тунелі в хлібопекарському виробництві;
  • транспортування перепічок і заготовок з тіста;
  • сушильні транспортери для м'яса та овочів.

  Стрічки Prolink S15-47 GRT/RSA мають площу контакту до 20% між транспортованим продуктом і модульною стрічкою. Це скорочує кількість конденсату, який виробляється при охолодженні або сушінні продукту, що підвищує його якість і терміни зберігання. Стрічка має виняткову міцність і з успіхом може замінити дорогі стрічки Intralox серії 1500 і Habasit M1185. При цьому усунуто істотний недолік – з'єднувальні стержні надійно закриті крайніми модулями, що попереджує їх передчасне ламання. Також, на відміну від згаданих аналогів, розмір ланки спеціально зроблено таким, щоб запобігти попаданню та травмуванню пальців. Можливі матеріали виготовлення стрічки: поліпропілен, поліамід, поліацеталь білого та блакитного кольорів.

  Компанія Beltimport готова в найкоротші терміни надати Вам стрічки нової серії, щоб зробити більш ефективним процес обробки/переміщення Вашого продукту.