Компанія «Белтімпорт» рада повідомити Вам, що 22 травня відбулось урочисте відкриття нашого філіалу у місті Львів. На відкриття приїхали представники всіх філіалів компанії «Белтімпорт» та деяких наших клієнтів.

По завершенню фуршету та урочистих речей в офісі на всіх запрошених чекала чудова культурно-розважальна програма по Львову, яка завершилась банкетом в прекрасному місці на березі озера.
Співробітники львівського відділу – не новачки в бізнесі приводних та конвеєрних елементів, а висококваліфіковані спеціалісти, які мають авторитет у шанованих компаній України. Крім того, вони пройшли відповідну додаткову підготовку в нашому центральному офісі, а також на заводах Optibelt та Forbo Siegling в Німеччині.

Ми не сумніваємось, що наші партнери та клієнти із західної частини України по достоїнству оцінять цей крок. Адже тепер в будь-якій ситуації наші кваліфіковані інженери завжди поруч з Вами. Ми запрошуємо Вас відвідати наш офіс у Львові, де Ви отримаєте професійні консультації за філіжанкою ароматної кави.

Наші координати у Львові: вул.Наукова, 7Б, бізнес-центр «Оптіма-плаза», офіс 305.
Багатоканальний телефон/факс: (032) 224-47-96.
Додаткову інформацію та схему проїзду Ви можете подивитись у розділі «Контакти».

Приїжджайте, пишіть, дзвоніть - ми будемо щиро Вам раді!