На початку листопада 2015 року багато співробітників з відділів продажу всіх філій «Белтімпорт» відвідали Німеччину, де послідовно взяли участь в навчанні у наших партнерів - компанії Optibelt і компанії Forbo. Даний візит здійснювався в рамках програми постійного підвищення кваліфікації та навиків наших співробітників.

Тренінги у кожного з виробників складалися з декількох етапів. По-перше, це – відвідування декількох їхніх заводів, де наші колеги своїми очима могли побачити весь складний процес виробництва різних продуктів. Кожна операція, починаючи від підготовки сировини і закінчуючи упаковкою готових продуктів, допомогла особисто побачити народження кращих у своєму сегменті продуктів і зрозуміти, що стоїть за конкретними ноу-хау і з чого складаються переваги. Крім цього, наші співробітники пройшли цілий курс тренінгів, де докладно розбиралися технічні нюанси застосування тих чи інших продуктів в різних галузях промисловості, а також новинки в асортименті. Наша команда продавців не соромилася ставити складні запитання і ми раді, що змогли отримати на них професійні та розгорнуті відповіді. Ну, а особливо складні питання переносилися на вечірній час, коли смачне німецьке пиво допомагало встановленню довірчих людських відносин з нашими німецькими партнерами.

Цього разу, Німеччину відвідали ті наші співробітники відділів продажу, хто не був на цих заводах раніше. Хтось зміг «скласти до кінця пазли» в тому чи іншому продукті або застосуванні, хтось відкрив для себе раніше незнайомі тонкощі. При цьому всі колеги відзначають, що побачене і почуте перевершило навіть найсміливіші очікування і, безумовно, підняло їх вище на пару ступенів експертного рівня по приводним пасам та конвеєрним стрічкам. Ми пишаємося тим, що саме професіоналізм багато наших клієнтів відзначають як одну з головних сильних сторін Белтімпорт. І не сумніваємося, що така інвестиція в наших співробітників стане складовою ефективної та безперебійної роботи виробництв у наших клієнтів.