Відповідно до програми постійного підвищення кваліфікації і навичок персоналу, співробітники відділів продажів усіх філій в квітні 2016 року відвідали в Італії заводи з виробництва редукторів і двигунів (MOTIVE Srl), а також конвеєрних ланцюгів (Z.M.C. Italia Spa). Для наших колег були організовані детальні оглядові екскурсії по виробництву вищевказаних компаній, а також проведені комплексні технічні семінари за асортиментом і особливостям продукції.

Програма включала загальне знайомство зі структурою компанії MOTIVE, огляд повного циклу виробничих процесів, докладне вивчення технічних характеристик продукції, обговорення комерційних питань, а також, для тестування отриманих знань, особисту участь представників Белтімпорт в окремих процесах по збірці і налаштуванню продукції (електродвигуни з інвертором NEO -WiFi). Завдяки отриманим на семінарі знанням, співробітники компанії зможуть ще якісніше здійснювати технічну підтримку та супровід своїх клієнтів, а також зможуть запропонувати інноваційні, енергоефективні рішення. Деякі з останніх розробок компанії Motive, які були презентовані учасникам семінару, ще навіть не представлені офіційно на ринку. Але ми вже готові поділитися цими новинками з нашими клієнтами.

Відвідування заводу Z.M.C. дозволило по-новому подивитися і оцінити виробничі потужності і можливості компанії з 50-річним досвідом виробництва ланцюгів. Компанія виробляє величезний асортимент конвеєрних ланцюгів для самих різних галузей промисловості: харчової та деревообробної, цементної і автомобільної, гірничого видобутку і металургії, машинобудівної та папероробної, а також ряду інших. Ми на власні очі переконалися, що не тільки самі ланцюга Z.M.C. виробляються на двох фабриках в Італії, але і закуповується сировина яка має виключно європейське походження. Розповідаючи своїм клієнтам про вигоди і конкурентні переваги ланцюгів Z.M.C., Белтімпорт може з упевненістю сказати: «ми перевірили це особисто!» 

І звичайно ж вразило відвідування Мілана. Незабутні, яскраві емоції в пам'яті учасників назавжди залишив Міланський собор, одна з найбільших архітектурних творінь людства. Незважаючи на те, що 90% нашої «делегації» становили чоловіки, не обійшлося і без традиційного міланського шопінгу.

Компанія Белтімпорт з радістю інвестує в професіоналізм співробітників і вірить, що це дозволить зміцнити партнерські відносини з нашими клієнтами для їх ефективної і безперебійної роботи.