Наша компанія Beltimport взяла участь у Міжнародній виставці «Зернові технології» 19-21 лютого, у рамках проекту АгроВесна-2019. Серед учасників виставки було більше 570 компанії з 23 країн світу.

  Стенд компанії Beltimport відвідали більше 300 представників аграрних компаній з усієї України. Найбільше уваги серед представлених інноваційних рішень для зернового господарства привернули мотор-редуктори Bonfiglioli, елеваторні стрічки Polysur, ковші Maxi-Lift та ланцюги Tsubaki. Наші спеціалісти та представники закордонних партнерів-постачальників постарались дати відповіді на всі запитання відвідувачів. З деякими було заключено попередні договори.  Ми впевнені, що встановлені протягом виставки ділові відносини допоможуть краще впроваджувати світові технології, інновації в економіку України та розвивати аграрний бізнес на більш високому рівні.

  Інноваційні рішення Beltimport спрямовані на підвищення надійності та продуктивності обладнання клієнтів. Ми пишаємося тим, що наші клієнти з року в рік стають провідними підприємствами в різних галузях промисловості в усіх регіонах України.

  Щиро дякуємо за довіру до нашої компанії.