З 20 по 23 листопада 2012 року компанія «Белтімпорт» брала участь у виставці Міжнародний промисловий форум, яка входить до числа провідних промислових виставок Східної Європи. На нашому стенді працювали співробітники з більшості наших філій, а також іноземні гості - представники компаній Tsubaki і Rexnord.

Оскільки «Белтімпорт» працює на ринку вже досить давно, особливою популярністю стенд користувався у наших шановних постійних партнерів; саме їм ми представили деякі новинки: приводні ланцюги NEW Lambda, муфти граничного моменту Autoquard, мото-інвертори Motive NEO-WiFi та інші. А тих гостей, хто був у нас вперше, ми ознайомили з усією гамою приводних і конвеєрних елементів від «Белтімпорт», роблячи акцент на тому, що ми спеціалізуємося не тільки і не стільки на продажу певної продукції, скільки на комплексних технічних рішеннях для Вашого бізнесу.

Ми ще раз продемонстрували, що успіх це - не випадковість. І найбільше ми хотіли б, щоб ім'я нашої компанії асоціювалося зі словом «надійність».