4 -6 березня 2016 року в польському гірському курортному містечку Muszyna відбулася щорічна зустріч східноєвропейських дистриб'юторів Optibelt. Белтімпорт, в якості найбільшого в Україні індустріального дистриб'ютора Optibelt, також взяв участь в цій зустрічі. Поділилися успіхами, обговорили проблеми.

Були презентовані новинки асортименту і сформовані плани на майбутній рік. Треба відзначити, що паси Optibelt вже давно довели світові свою ефективність у використанні. І цей бренд з кожним роком тільки збільшує свої позиції. Здавалося б, тільки нещодавно був побудований новий сучасний завод в Румунії, де виробляються, переважно, клинові паси. Але пройшло зовсім небагато часу і потужності восьми фабрик Optibelt в світі вже знову недостатньо - все працює з повним завантаженням. Тому, акціонери Optibelt прийняли рішення про розширення румунського заводу в Tauthi Magherau. В результаті, в рекордні терміни, було побудовано додатково 10.000 квадратних метрів площ: виробничих (3500 кв.м), адміністративних (1200 кв.м) і складських (5400 кв.м). Сьогодні вже йде тестовий випуск продукції, і в планах на 2016-й рік виконати в Румунії мінімально 2,5 млн штук пасів, в 2017 - довести виробництво до 4-х мільйонів, а в підсумку продуктивність повинна бути подвоєна. Optibelt відзначає великий потенціал східноєвропейського ринку і вважає, що успіхи в Україні будуть тільки зростати.

 Як завжди, ці дні пройшли в форматі зустрічі старих друзів і ми щиро дякуємо польському офісу Optibelt за прекрасну організацію і чудові емоції.